Nieuws

Van 2 augustus t/m 2 september exposeer ik in een groepsexpositie bij Artpoint Gallery, Zeedijk 674 Knokke-Heist.

Openingstijden: vr/za/zo/ma van 11 - 18 uur. Meer informatie www.artpoint.vlaanderen/gallery-knokke


Helaas kon ik door lichamelijke belemmeringen nog geen andere exposities aangaan.


Per 1 februari 2024 ben ik met mijn atelier verhuisd naar Zonnebaan 12, 3542EC te Utrecht, derde etage, ruimte D03.


Een aantal weekenden eind oktober/ begin november exposeer ik bij galerie Langs de Rijn, Rijksstraatweg 232 te Elst (Utrecht).


Zaterdag 2 en zondag 3 september 2023, tijdens de kunstroute te Leersum, lokatie: Business Centre Utrechtse Heuvelrug, Rijksstraatweg 269, 3956CP Leersum. Meer informatie www.kunstatelierroute.nl


Het schilderij "The Day After" wordt opgenomen in het boek over de valwind in Leersum wat plaats vond in 2021. Het boek wordt gepresenteerd op 18 juni 2023, twee jaar na de valwind.


De maanden april, mei en juni hangen er geselecteerde werken van Ermien bij gallery "Dutch Luxury Design", Voorstraat 1/3 te Buren.


Vanaf heden staat een deel van Ermien haar werk te koop via Modern Dutch Art, samenwerking gestopt.


Sinds 1 januari 2023 heeft Ermien een nieuw atelier in Leersum in het Business Centre Utrechtse Heuvelrug, Rijksstraatweg 269 ruimte W (tweede ingang, bovenste etage, lift aanwezig). Bezoek mogelijk op afspraak.


Vanaf eind november 2022 staat er een schilderij en de benodigde informatie van Ermien in het magazine "Vind 48", dit is te koop in de betere boekhandel. Vind is een magazine over geschiedenis, archeologie, kunst en antiek, daarom ook een prachtig magazine om te bekijken en te lezen.


Vanaf heden staat een deel van Ermien haar werk 1 jaar te koop via Dutch Luxury Design.

In het tweede kwartaal 2023 hangen er geselecteerde werken van Ermien bij deze gallery.


Van zaterdag 28 mei tot en met maandag 6 juni (2e pinksterdag)  is Ermien deelnemer aan de Sous-Terre Art Fair Appeltern. De Art Fair wordt gehouden op het terrein van Tuinen van Appeltern, Walstraat 2A te Appeltern, stand 14. Zie voor meer informatie www.sousterre-artfair.nl.


Door de coronamaatregelen is de First Art FAir in de Passenger Terminal te Amsterdam van 20, 21, 22, 23 januari verplaatst naar 24, 25, 26, 27 maart 2022, zie www.firtstartfair.nl voor meer informatie.


Net voor kerst wordt er een nieuwe gratis Kunstkrant uitgeven met een advertentie van Ermien hierin. De kunstkrant is door het hele land aftehalen bij culturele locaties.


Vanaf 25 september tot en met 3 oktober doet Ermien mee met het Cultuur Festival Heuvelrug. Haar laatste schilderij (The Day After) over de windval in Leersum op 18 juni jongstleden kunt u zien in Sport en Cultuurcentrum De Binder, Hoflaan 29 te Leersum (zie foto hieronder)

Er zijn plannen door Ermien gemaakt om op kunstzinnege wijze een deel van de gevallen bomen te herdenken. De cultuurcoach Utrechtse Heuvelrug is hiermee bezig om dit te realiseren. Daarover later meer.


Op 16 tot en met 19 juli exposeert Ermien op de kunstexpositie landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 te Doorn, openingstijden 16 september van 12.30 to 17.00 uur 17/18/19 septembervan 10.30 tot 17.00 uur.


Van 13 maart t/m 24 mei 2021 exposeert Ermien in Art Gallery Rozendaal, Rozendaal 10, 6056NE, Montfort (Limburg).

Ermien zal zelf op tweede paasmaandag 5 april en op zondag 2 mei aanwezig zijn in de galerie.

Klik hier voor meer informatie.


Vanaf heden is een deel van Ermien der kunst te koop bij de online gallerie artleader.com


Ermien exposeert van 1 t/m 3 oktober, Kunstbeurs Nulllll, De Nieuwe Stad, Prodentfabriek, Oude Fabrieksstraat 20 te Amersfoort. Helaas is de organisatie van kunstbeurs Nullll er mee gestopt door de coronacrises.


Ermien is lid geworden van de Culturele Regio Utrechtse Heuvelrug/ Wijk bij duurstede. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.cultureleregio.nl/ en binnenkort in de nieuwe uitgave van de Kunst en Cultuurgids van de regio. 

Tevens staat er een advertentie met een gedicht van Ermien in de kunst en cultuurkrant "Arte e Cultura", deze krant is op verschillende locaties gratis te verkrijgen.

De Binder, Hoflaan te Leersum

Artikel in cultuurkrant Arte - e - Cultura, gratis af te halen op

diverse locaties op de Utrechtse Heuvelrug en omgeving,

zie website culturele regio.