Opdrachten

Ermina - Art

Ermien Koster

Kunstschilder

Beeldend kunstenaar

© Ermien Koster, lid van Pictoright, BOK kunstenaarsvereniging, niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gecopieerd.

Ik werk ook in opdracht, bijvoorbeeld een schilderijtje van 30x30 cm, de kosten zijn vanaf 500 euro, groter kan natuurlijk ook. Het zal een realistisch portret worden, vanaf een foto. Poseren is niet nodig, alleen wat informatie over de geportretteerde zelf geeft een meerwaarde.


Het voorbeeld schilderijtje is van onze bijzondere broer.Jaap is vanaf een heel klein fototje vanaf een programmaboekje nageschilderd. Het is heel vertederend en mooi schilderijtje geworden, ter nagedachtenis aan hem.

Ook is het mogelijk om een tekening te laten maken, dit geeft natuurlijk een heel ander beeld dan een schilderij. Het is mogelijk om het met potlood of kleurpotlood te laten maken. De kosten voor potlood zijn vanaf 200 euro en met kleurpotlood vanaf 300 euro.


Deze vanaf prijzen zijn voor èèn hoofd en zonder achtergrond, zowel bij een schilderij of tekening. In overleg en mogelijkheden zal er een eventuele andere prijs afgesproken worden.